utorak, 13. prosinca 2016.

Primjena i aplikacije Taiji tehnika

Radionica Esencijalnog Chen Taijiquana: Primjena i aplikacije Taiji tehnika održati će se u Puli, u nedjelju 18.12.2016 od 10-13 sati.
Vodi M*David Petrović za sve one koji ne stignu prisustvovati tjednim treninzima, kao i za one koji žele produbiti svoje znanje, za početnike i iskusne vježbače.
Ovu radionicu toplo preporučujemo jer na njoj David temeljito objašnjava borilačku primjenu pokreta i na taj način vježbanje prestaje biti lijepa, ali prazna forma, nego nešto svrhovito i sadržajno. Također, s obzirom da je Taijiquan izvorno borilačka vještina, bez poznavanja i razumijevanja borilačkih tehnika, nemoguće je uistinu razumjeti energetski i terapeutski, filozofski i meditativni aspekt Taijiquana. Bez praktičnih borilačkih tehnika kao odskočne daske, Taijiquan postaje New Age čardak ni na nebu ni na zemlji. Donosi izvjesnu ugodu, odmak od neugodne svakidašnjice, no dugoročno ne možemo niti odskočiti u visinu, niti zaroniti u dubinu. Nedjeljna radionica je način da se fokusiramo isključivo na taj aspekt vještine.
Mjesto: Wushu klub Yuan Tong-Tai Chi Pula, DC Rojc, Pula
Info i prijave: info@taichipula.com ili na 099 710 3195